Drop-in

Finne på noe gøy med venner eller familie?

Fangene på Fortet er et aktivitetssenter, hvor du inviterer med vennegjengen eller familien – og konkurrerer i ulike oppgaver. Dere deles opp i 3 – 5 personer pr. lag. Hvert lag får en nøkkel som gir tilgang til våre 46 unike celler. Her blir fysikken, kreativiteten, hukommelsen og logikken satt på prøve! Nøkkelen er aktivert i den tiden man reserverer for. Når alle er ferdige kan man se statistikk fra oppgavene – og kåre et vinnerlag!

 

Hos oss kan dere reservere plass, selv om det heter «Drop-in». Vi anbefaler å legge inn en reservasjon, så er det garantert plass til dere når dere ankommer senteret. Dere betaler kun for antall deltakere dere blir. 

 

Fangene på Fortet er en perfekt aktivitet for dere som vil prøve noe spennende og utfordrende i Stavanger. Vi har plass til alle grupper enten dere er 3 eller 100 personer. Oppgavene passer alle – uansett fysisk form og alder.
Les mer om hvordan cellene fungerer her!

 

Vi gleder oss til å få dere på besøk!

Fangene på Fortet i Stavanger holder til i Lagårdsveien 61. 
Klikk her for veibeskrivelse i google. 

Vi kan servere dere god mat og drikke. 

Se vårt utvalgt av mat & drikke her!

I motsetning til andre aktivitetssentre har vi åpent på dagtid på hverdager; 12:00-22:00. Ønsker dere å komme ennå tidligere på dagen? Send en forespørsel på [email protected]

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingsinformasjon  når reservasjonen er fullført. Dere kan velge å betale med Klarna på nett, eller vente med betalingen til dere kommer til oss. 

Klikk på boksene over for å lese mer

NB: Enkeltbilletter/Drop-in kan kun bookes 7 dager fremover i tid.