fbpx

Vilkår og kjøpsbetingelser

Avbestilling
Avbestillinger eller endring av deltakere må gjøres senest 7 dager før ankomst. Ved avbestilling etter dette vil man måtte betale for alle plassene som opprinnelig er reservert. For enkeltbilletter/drop-in og grupper med barn under 16 år, er det satt til 12 timer før arrangementet.

Betaling
Man kan velge å betale reservasjonen før ankomst, da enten med kort eller faktura via Klarna. Ønsker man heller å betale når man ankommer er det også mulig.

Aktivitetene
Aktivitetene hos oss gjøres på eget ansvar. I flere av cellene kan man oppleve hindere og/eller mindre belysning. Vi er forsikret dersom uhellet skulle være ute.

E-poster / SMS
Vi sender eposter og SMS vedrørende ditt kundeforhold hos oss.  Som bekreftelse på reservasjoner, påminnelser og ved endring av reservasjoner.

Alkohol 
Vi har en bar og selger alkohol i våre lokaler. Det er derfor ikke tillatt å medbringe egen alkohol til oss.

Erstatningspliktig
Uhell kan skje, men det har også skjedd at noen med overlegg har gått inn for å ødelegge vårt utstyr og/eller lokale.
Dette er helt uakseptabelt og vedkommende som med vilje går inn for å ødelegge, blir stilt erstatningspliktig for innkjøp av nytt utstyr/reparasjoner av lokalet.

Meldeplikt til andre deltakere
Den som er ansvarlig for å bestille arrangement hos oss, har også et ansvar i å informere de andre som skal være med på arrangementet om våre vilkår.

Vi ønsker alle gjester en morsom dag hos oss!

Har du spørsmål andre spørsmål, ta gjerne kontakt. 


Velkommen!