fbpx

Utdrikningslag

Morsomt og utfordrende utdrikningslag i Stavanger

Et utdrikningslag bør inneholde følgende elementer; overraskelse, utfordring, noe for den kommende brud/brudgom og noe for gjestene i utdrikkingslaget. Utfordringene på Fangene på Fortet oppfyller alle elementene. Her har alle besøkende det gøy sammen!

 

For utdrikningslag er tilbudet vårt veldig populært – det blir nemlig bare morsommere og morsommere etter hvert som tiden går og selv enkle oppgaver blir vanskelige! Dere begynner med å dele dere opp i lag med 3-5 deltagere på hvert lag. Se hvilket lag som er best, dere imellom, og om noen klarer å oppnå nok poeng til å komme seg inn på det prestisjefylte VIP-området. Vanskelighetsgrad 1-2-3-VIP gjør at dette er noe for alle uansett form, høyde, vekt – om du liker taktikk eller fysikk. Absolutt alle kan være med på aktivitetene.
Les mer om cellene her!

 

Fangene på Fortet åpnet først i Oslo. Nå finnes vi også i Stavanger. Stavanger er verdens største! Et mer utfordrende og spennende konsept/aktivitet for utdrikningslaget finner du ikke! Den kommende bruden/brudgommen får også en T-skjorte fra Fangene på Fortet.

Vi kan selvfølgelig servere dere god mat på besøk hos oss. Vi har også alle rettigheter i baren.
Se vårt utvalgt av mat & drikke her!

Vi holder til i Lagårdsveien 61. 
Klikk her for veibeskrivelse i google. 

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Her kan man som privatperson betale med kredittkort eller velge klarna-konto. Det vil også være mulig å betale med kort hos oss når dere kommer.

Klikk på boksene over for å lese mer