fbpx

Barnebursdag

Stavangers morsomste barnebursdag?

Vi vet at mange småbarnsforeldre faktisk kvier seg for å ha bursdag med mange barn på grunn av forarbeid, merarbeid, støynivå og etterarbeid. Vårt forslag er: La barna finne utløp for aktivitetstrangen med bursdag hos oss! Du slipper planlegging, gjennomføring og opprydning – alt dette tar vi oss av.

 

Fangene på Fortet har 46 rom med ulik vanskelighetsgrad. Flere av disse rommene er tilpasset for barn. Rommene er mer eller mindre selvforklarende, slik som fotball, basket, balanse, finne gjemte ting – og annet som barn lett forstår.

 

Konseptet på Fangene på Fortet er som skapt for nysgjerrige barn, og passer godt for både gutter og jenter! Bursdagsgruppen deles opp i mindre lag med 3-5 deltagere på hvert lag. Hvis barna er 8 – 9 år, kan det være greit å ha med en voksen som hjelper til underveis. Barnebursdag hos oss passer for barn fra 8 år og oppover. Etter fylte 16 år – går du som voksen 🙂

 

Bursdagsbarnet vil også få en kul Fangene på Fortet t-skjorte. Det er selvfølgelig også mulig å feire flere bursdagsbarn samtidig!

Dere velger selv om arrangementet skal være med eller uten mat. Vi serverer pizza – og har noe for en hver smak (også glutenfritt). Bestiller du med mat blir det automatisk holdt av bordplasser i vår spisesal enten før eller etter aktivitetene på mandag og tirsdag eller etter aktivitetene på søndager. Ønsker dere å ha med egen kake, er dere hjertelig velkomne til det.

 

Viktig: Tiden dere reserverer er ren aktivitets tid, så beregn en time ekstra dersom dere ønsker å spise hos oss!

Bestillingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Bestillingen kan betales når dere vet nøyaktig hvor mange dere blir. Dere kan velge å betale direkte med kredittkort eller avbetaling / faktura gjennom klarna. 

Klikk på boksene over for å lese mer