Kul barnebursdag!

Vi vet at mange småbarnsforeldre faktisk kvier seg for å ha bursdag med mange barn på grunn av forarbeid, merarbeid, støynivå og etterarbeid. Vårt forslag er: La barna finne utløp for aktivitetstrangen med bursdag hos oss! Du slipper planlegging, gjennomføring og opprydning – alt dette tar vi oss av.

Fangene på Fortet har 46 celler med ulik vanskelighetsgrad. Rommene er mer eller mindre selvforklarende, slik som fotball, basket, balanse, finne gjemte ting – og annet som barn lett forstår. Konseptet på Fangene på Fortet er som skapt for nysgjerrige barn, og passer godt for både gutter og jenter! Gruppen deles opp i mindre lag med 3-5 deltagere på hvert lag. Hvis barna under 10 år, kan det være greit å ha med en voksen som hjelper til underveis.

Bursdagsbarnet vil også få en kul Fangene på Fortet t-skjorte. Det er selvfølgelig også mulig å feire flere bursdagsbarn samtidig!

Pizza til barna!

Du velger selv om arrangementet skal være med eller uten mat. Vi serverer pizza – og har noe for en hver smak (også glutenfritt). Bestiller du med mat blir det automatisk holdt av bordplasser i vår spisesal. Ønsker dere å ha med egen kake, er dere hjertelig velkomne til det. Tiden du reserverer er ren aktivitets tid, så beregn en time ekstra dersom dere ønsker å spise hos oss!

Reserver barnebursdagen her!

Bursdag bestiller du ved å reservere plasser under. Du betaler når dere ankommer, og kun for det antall gjester som faktisk møter opp.

Tiden som er valgt er kun aktivitetstid, har dere bestilt mat i tillegg blir denne servert etter aktivitetene og det blir holdt av plasser i restauranten for dere en time etter aktivitet. Vil dere spise før aktivitetene? Ta kontakt med oss så kan vi også ordne det.