fbpx

Voksenbursdag

Feire bursdagen din hos oss?

Vi får ofte spørsmålet: «Tilbyr dere kun barnebursdag eller kan vi som voksne også feire hos dere?». Selvfølgelig kan dere legge bursdagen til oss! 80% av våre besøkende er unge og godt voksne. Vi gleder oss til å ta dere imot! 

 

For voksenbursdag er tilbudet vårt ustyrtelig morsomt – det blir nemlig bare morsommere og morsommere etter hvert som tiden går og selv enkle oppgaver blir vanskelige! Dere begynner med å dele dere opp i lag med 3-5 deltagere på hvert lag. Se hvilket lag som er best, dere imellom, og om noen klarer å oppnå nok poeng til å komme seg inn på det prestisjefylte VIP-området. Vanskelighetsgrad 1-2-3-VIP gjør at dette er noe for alle uansett form, høyde, vekt – om du liker taktikk eller fysikk. Absolutt alle kan være med på aktivitetene. Les mer om cellene her!

 

Fangene på Fortet åpnet sin første avdeling i Oslo. Avdelingen i Stavanger er verdens største. 

Vi kan selvfølgelig servere dere god mat på besøk hos oss. Vi har også alle rettigheter i baren. Se vårt utvalgt av mat & drikke her!

Vi holder til i Lagårdsveien 61. 
Klikk her for veibeskrivelse i google.

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Her kan man som privatperson betale med kredittkort eller velge klarna-konto. Det vil også være mulig å betale med kort hos oss når dere kommer.

Klikk på boksene over for å lese mer